Oslos stolthet på idrettsarenaen har sikret seg Norgesmesterskapet 26 ganger og har gjennom hele sin gullkantede historie vært en av Norges fremste idrettsklubber.

Nå kan de også være stolte over sin nye hjemmeside, levert av Monk.

 
DenNorskeOpera3.jpg

Litt om kunden

Vålerenga har en unik posisjon i norsk ishockey. I over 50 år har klubben dominert fullstendig i kampen om mestertittelen. Det kommer klart frem i historiebøkene.
Fra Vålerengas gjennombrudd i 1960 og fram til 2012 har Oslos stolthet på idrettsarenaen sikret seg Norgesmesterskapet 26 ganger. Vålerengens Idrettsforening ble stiftet allerede i 1913 og har gjennom hele sin gullkantede historie vært en av Norges fremste idrettsklubber..

Prosjektet

Vålerenga kontaktet Monk for å foreta en fullstendig overhaling av deres digitale plattform. Kunden ønsket en moderne hjemmeside, med integrering av alle sosiale medier, presentasjon av samarbeidspartnere og et mer brukervennlig grensesnitt.

Resultat

Den nye løsningen inviterer den besøkende til å bla seg gjennom spillerstatistikk, tabeller, oppdateringer fra Facebook, Instagram, Twitter og YouTube, samt holde seg oppdatert på nyheter om laget og spillere.