Tillit Regnskap


Produkt:

Visuell identitet, Hjemmeside, Markedsmateriell


Litt om kunden

Tillit Regnskap er et fremtidsrettet regnskapskontor som legger vekt på å ha foroverlente medarbeiderne med genuin interesse for faget. Dette gjør at de holder seg oppdatert i sitt arbeid slik at man alltid kan være trygg på at jobben blir gjort på en effektiv og ryddig måte. Vi gjør det mulig for deg å ta hånd om din kjernevirksomhet, samtidig som arbeidet vedrørende regnskapet blir ivaretatt på en profesjonell og effektiv måte.

PROSJEKTET

Merkevaren Tillit ble skreddersydd for en bransje hvor kvalitet og tyngde sitter i høysetet, samtidig som man balanserer på en knivegg mellom pompøst og billig. Det var med sterkt engasjement vi takket ja til oppdraget med å skape en identitet og merkevare rundt noe som skal være hverken fugl eller fisk, samtidig som det skal være begge deler.

Innledningvis startet vi med å besøke oppdragsgiver for å få en god innføring i bransjens normer, skikker og forventninger, samtidig som vi fikk føle litt på sjelen i selskapet. Kort tid etter gikk teamet i gang med å bygge profilen, og etter noe få hammerslag traff vi spikeren på hodet.

RESULTAT

Etter ferdigstillelse av et krevende oppdrag med mange spennende mennesker involvert, ser vi viktigheten av et grundig forarbeid i form av å bli kjent med menneskene bak brandet samt tilegne seg bransjekunnskap gjennom research og dialog med oppdragsgiver. Samarbeidet med Tillit har lært oss mye, og etter levert produkt, jobber vi fremdeles aktivt med å markedsføre deres brand og oppretteholde ønsket identitet i markedet.