STANDOUT.


Produkt:

Visuell identitet, Hjemmeside, Markedsmateriell


Litt om kunden

Standout har lang erfaring fra arbeidsgivers side av bordet og kjenner godt til utfordringene ved å gjøre ansettelser. De har en målsetting om å gjøre ansettelsesprosessen mer effektiv, treffsikker og gi større avkastning. Standout har kontorer sentralt i både Bergen og Oslo. Standout gjør også oppdrag andre steder i landet ved behov.

Prosjektet

Standout kontaktet oss for hjelp med å skape profilen, identiteten og hjemmesiden til selskapet. Vi samarbeidet for å designet et moderne og profesjonelt uttrykk med fokus på bransjer innen salg og service.

Standout var ute etter en enkel og brukervennlig hjemmeside med integrering av et bemmaningssystem til å betjene sine lojale kunder.

Siden lanseringen av hjemmesiden har vi jobbet tett med Standout på flere prosjekter innen markedsføring, systemutvikling, annonsering og markedsmateriell.

Resultatet

Resultatet er en hjemmeside og et brand som motiverer nye jobbsøkere til veien fremover i arbeidslivet, samt gir arbeidsgivere gode grunner til hvorfor de skal inngå et sammarbeid med Standout.