Simp


Produkt:

Visuell identitet, Hjemmeside, Markedsmateriell

Litt om kunden

Simp bygger innovative IT-løsninger for wifisystemer med fokus på lønnsomhet og opplevelse. Gründerne av selskapet har internasjonale ambisjoner, men fokuserer først og fremst på å tilby nordmenn et sømløst system.

Selskapet har flere gründere med mange års farstid fra bransjen, og sammen ser Simp uendelige muligheter med deres innovative plattform.

Simp ønsker å være en god løsning for alle bedrifter, fra nisje butikken i gågaten til større kjeder som søker målrettet markedsføring av høy kvalitet.

En rød tråd er at uansett størrelsen på din bedrift skal kunder og brukere ikke oppleve markedsføringen som spam eller uønsket informasjon.
 
 

OM PROSJEKTET

Simp er en helt ny tjeneste som vil forandre måten bedrifter kommuniserer med sine kunder. Vår WiFi-teknologi gjør dine fysiske kunder til digitale følgere slik at du lettere kan utøve målrettet markedsføring. Vi har hjulpet dem med alt fra identitet og markedsmateriell til investorpresentasjoner og strategisk markedsføring, og i denne prosessen har det vært viktig for oss å sette oss skikkelig inn i produktet til SIMP.

RESULTAT

Resultatet av samarbeidet er at vi har utviklet et tett partnerskap, og jobber sammen for å oppnå SIMP sine mål på veien mot å ta over WIFI-markedet.