Prosjektet

Millor kontaktet oss for hjelp med å skape profilen, identiteten og hjemmesiden til sitt regnskapsbyrå. For Millor skulle vi utvikle en hjemmeside for å vise frem tjenestene de tilbyr til sine kunder på en stilren og moderne måte.

Vi samarbeidet for å designet et mer lekent utrykk en mange andre regnskapsbyråer i bransjen, som samtidig gir en trygghetsfølelse på at andre bedrifter legger sin økonomi i trygge hender.

Millor var ute etter en enkel og brukervennlig hjemmeside som de enkelt kunne logge inn og oppdatere tekst selv.

Resultatet

Resultatet er en hjemmeside og et brand som skiller seg ut blant mengden av regnskapsbyråer. Vi har jobbet med Millor siden starten og har observert et selskap med stor vekst i sin kundeportfolio.
 
 

MILLOR.

Millor AS, Brugata 1, 0186 Oslo

Produkt:

Visuell identitet, Hjemmeside, Markedsmateriell
 

Litt om kunden

I Millor tilbyr de effektiv regnskapsføring, rådgivning og ligningsoppgaver med et fokus på entreprenørskap og utvikling. Millor gir deres klienter en god analytisk innsikt presentert på en tilnærmelig måte. Millor tror at et godt forhold til deres klienter basert på åpen kommunikasjon og tillit er grunnlaget for deres tjenester. Alle Millors ansatte er kvalifiserte og ivrige til å hjelpe deres kunder i å oppnå suksess. Millors formål er å tilby tjenester til alle typer firmaer i samfunnslaget. Enten det er et godt etablert institutt eller et nylig oppstartet firma, så er de fokusert på å være et hjelpemiddel som komplimenterer din bedrift.