Manhattan Next


Produkt:

Hjemmeside

Litt om kunden

Manhattan Next bruker store deler av tiden på å sette sammen alle de rette brikkene i puslespillet og skape den optimale overgangen for internasjonale studenter og praktikanter som skal til New York. Det er en drøm i seg selv å bo i denne pulserende byen, og målet deres er å skape en større interesse for byen hos unge mennesker. Det er dessverre vanskelig å leie i New York da man trenger an amerikansk guarantor, Social Security number og credit score for å bli godkjent som leietaker. Mange internasjonale studenter og arbeidstakere blir derfor tvunget til å betale hele oppholdet med én gang. Alle disse hindringene blir heldigvis borte når man bruker Manhattan Next service.

Prosjektet

Manhattan Next kontaktet oss for hjelp med å hjemmesiden. For Manhattan Next skulle vi designe en enkel og brukervennlig hjemmeside for å hjelpe dem å promotere sine tjenester.

I stedet for å bygge noe komplisert ved bruk av store databaser, servere og unødvendige lag av infrastruktur, brukte vi et publiseringsvektøy med enkle løsninger for den administrerende av siden, som i tilegg er rask og sikker.

Resultatet

Resultatet er et nettsted som inspirerer samt informerer om tjenesten, samt et utstillingsvindu som forteller hvorfor studenter og praktikanter skal velge Manhattan Next.