Vi er strateger, designere og utviklere som deler en lidenskap for å lage digitale opplevelser, produkter og innhold som skaper en sammenheng mellom merkevare og forbrukere.

Vi er strateger, designere og utviklere
som deler en lidenskap for å lage
digitale opplevelser produkter
og innhold som skaper en
sammenheng mellom merkevare
og forbrukere .

 
 

 

Tillit_slide.png

Branding


Vi bygger merkevarer som inspirerer. Merkevarebygging handler om å uttrykke et selskaps personlighet og verdier, og bygger en helhetlig og konsistent opplevelse som resonerer med kunder og pleier varige relasjoner.

 

 
Jotne_eiendom_mac.png

Digital markedsføring


Navigere seg i den digitale verden kan være komplisert. Vi hjelper å megle avstanden mellom brukere og den informasjonen de trenger ved å bygge intuitive, brukerorienterte grensesnitt som engasjerer, gleder, og kommuniserer tydelig på alle enheter.

 

 
DenNorskeOpera3.jpg

Animasjon / Video


Film og animasjonsvideo er blitt et mer og mer brukt virkemiddel for å presentere sitt produkt til eksisterende og nye kunder. 

Vil du skape interesse rundt din merkevare, trene ansatte eller nå frem med en viktig melding vil det være et perfekt verktøy. Vi skaper video med innhold som vil imponere ditt publikum.

 
 
monk_strategy2.png

Strategi


Om et selskap er i utvikling eller ny i bransjen, så jobber vi med bedrifter og organisasjoner av alle størrelser, så de kan finne sin stemme, avklare sitt formål, forstå sine kunder, og definere sine mål.

Noen av kundene vi har jobbet med.