Vi er strateger, designere og utviklere som deler en lidenskap for å lage digitale opplevelser, produkter og innhold som skaper en sammenheng mellom merkevare og forbrukere.

Vi er strateger, designere og utviklere
som deler en lidenskap for å lage
digitale opplevelser produkter
og innhold som skaper en
sammenheng mellom merkevare
og forbrukere .


Hjemmeside / Nettbutikk

Nettsiden din er en av de viktigste markedsføringskanalene du har for å tiltrekke nye kunder, og i dagens marked forventer kundene at hjemmesiden din ser like bra ut på alle deres enheter.

Vårt team planlegger, designer og utvikler imponerende responsive nettsider som vil øke konverteringsrater og trafikk.
Vårt publiseringsverktøy gjør det enkelt for din bedrift å holde hjemmesiden oppdatert.

 

Grafisk Design

Den visuelle profilen til et selskap skaper store emosjonelle reaksjoner, og det er via de grafiske elementene man umiddelbart blir identifisert.

Selskap som har en klar og sterk profil blir gjenkjent og husket bedre enn konkurrentene. Om vi designer digitale plattformer, logoer, brosjyrer, profiler eller andre markedsføringsmidler – vil vår lidenskap og stolthet for det vi driver med alltid skinne gjennom på vårt produkt.


Innholdsmarkedsføring / Sosiale Medier

Vi setter merkevarer i kontakt med sitt publikum ved hjelp av engasjerende innhold. Skap en dialog og utvid målgruppen din på nettet med innholdsmarkedsføring.

Godt innhold på din nettside og dine sosiale medieplattformer vil fange kundens oppmerksomhet, som vil øke interessen rundt din merkevare. Engasjer og utvid målgruppen din på nettet med markedsføring på sosiale medier og få mest mulig ut av din liste med abonnenter gjennom en optimalisert markedsføringsstrategi.
 

Applikasjoner

Vi skaper app-opplevelser som appellerer til publikum og vokser virksomheten din.

En mobil-app kobler din bedrift direkte til kundene slik at de kan få tilgang til dine tjenester hvor som helst, og når som helst. Gjennom kreativ design og utvikling, bygger vi apper med en brukervennlig intuitiv navigering. Vårt markedsføringsteam utvikler unike kampanjer og forbereder lanseringen av appen for å nå ditt publikum og dine potensielle kunder.

Animasjon / Video

Film og animasjonsvideo er blitt et mer og mer brukt virkemiddel for å presentere sitt produkt til eksisterende og nye kunder.

Vil du skape interesse rundt din merkevare, trene ansatte eller nå frem med en viktig melding vil det være et perfekt verktøy. Vi skaper video med innhold som vil imponere ditt publikum.
 

SEO

En innledende revisjon som inkluderer en gjennomgang og research av søkeord blir gjennomført for å bygge en prosjektplan som har en klar vei for å lykkes.

Vi utfører søkemotoroptimalisering med tanke på side 1 rangering. Vi maksimerer avkastningen på investeringen gjennom SEO, samt gir våre kunder innsikt i andre former av markedsføring som øker tilstedeværelsen på nett.