GRIEG TECHNOLOGIES.


Produkt:

Visuell identitet
Hjemmeside
Markedsmateriell
Appdesign (UI/UX)

Litt om Grieg

Grieg Technologies tilbyr et håndplukket utvalg tjenester og løsninger skreddersydd din bedrift for å optimere resultatene du og dine ansatte skaper. Grieg technologies sine utviklere og IT-konsulenter har lang erfaring innenfor sin bransje, og sammen med sine forretningsutviklere bidrar de gjerne til å skape nye systemer eller å integrere eksisterende løsninger for å gjøre din hverdag så behagelig og sømløs som mulig.

Med dagens teknologi kan deres medarbeidere med enkle grep gjøre din hverdag både mer økonomisk og effektiv.

Prosjektet

Grieg Technologies og Monk har siden dag 1 hatt et tett samarbeid ved utvikling av teknologi, systemer, apper og forskjellige andre produkter. Med Grieg som samarbeidspartner gir det oss i Monk muligheten til å være en totalleverandør innen digitale tjenester.

Med tett samarbeid skapte vi profilen, identiteten og hjemmesiden til Grieg Technologies. Identiteten til selskapet skulle være leken, men fortsatt gi et proffesjonelt uttrykk til kunden. Dette føler i alle fall vi at vi har "nailet", men det får være opp til deg å bedømme.

Resultatet

Resultatet er en merkevare som skaper nysgerrighet, interesse og som gir det lekene utrykket Grieg var ute etter. Vi er stolte av å presentere Grieg som et merke vi har vært med å skape, og ser frem til å jobbe videre med dem.