STUDIO STALDER.

elise@stalder.no

Produkt:

Nettbutikk

 

Litt om kunden

I landlige omgivelser på Hvesser gård i Østfold har Elise Stalder sitt studio. Naturen og dyreriket er hennes største inspirasjonskilde, mens vannmaling er hovedmediet. Med sin særegne stil skaper hun sjarmerende og eventyrlige bilder med følelser, sjel og personlighet. Fargebruken er inspirert av nordisk natur, noe som gir bildene et sart og mykt uttrykk. Kunsttrykk, kort og putetrekk trykkes med motiver fra hennes originale malerier. Dette finnes i hennes nettbutikk og i utvalgte gave- og interiørbutikker både i Norge og utlandet.
 

 

Prosjektet

Studio Stalder kom til oss med et ønske om å lage en moderne og brukervennlig nettbutikk. Brukervennlig for både kunde og Studio Stalder selv. Nettbutikkens utseende skulle matche det interessante og orginale utrykket Elise Stalder allerede har skapt med sine kunstrykk, puter og kort.

Resultat

Resultatet ble en nettbutikk de mest grunnleggende av internetts besøkende klarer å orientere seg i, med et design som fint rammer inn, og presenterer de flotte trykkene, putene og kortene til Studio Stalder uten å ta noen unødvendig oppmerksomhet vekk fra produktet.