CONTRL


Produkt:

Visuell identitet, Hjemmeside, Markedsmateriell

 

Litt om kunden

Teamet bak CONTRL er blant de beste i bransjen og har samlet en organisasjon med spesialister fra sentrale fagområder med lidenskap for data og vitenskap. Sagasystem som står bak CONTRL er allerede en storaktør når det kommer til flåtestyring av buss, og er kjent her for merkevare TENIX. Sagasystem er nå klar med markedets beste og mest brukervennlige elektronisk kjørebok- CONTRL.

Sagastystem gir kundene sine en bekymringsfri kjøring av yrkesbiler, firmabiler og privatbil brukt til jobb. Deres teknologi og vitenskap er ledende på markedet og brukes i dag av flere hundre selskaper i Norge.
flyers.jpg
 

Prosjektet

Sagasystem kontaktet oss for hjelp med å skape profilen, identiteten og hjemmesiden til sitt nye produkt Contrl. For Contrl skulle vi designe en enkel og brukervennlig hjemmeside for å vise frem og booste salget av produktet.

I stedet for å bygge noe komplisert ved bruk av store databaser, servere og unødvendige lag av infrastruktur, brukte vi et publiseringsvektøy med enkle løsninger for den administrerende av siden, som i tilegg er rask og sikker.

Resultatet

Resultatet er et nettsted som inspirerer samt forbereder potensielle kunder til bruken av produktet, samt et utstillingsvindu som forteller hvorfor bedrifter skal velge Contrl som sin nye digitale kjørebok.