MONK

 

Monk er knapt et år, men vi har så vidt startet vår reise. Sammen utfører vi arbeid med lidenskap, profesjonalitet og personlig engasjement for å gi det beste innenfor digitale markedsføring.  

Vi i Monk mener at kunnskap skaper fellesskap. Hver og en ansatt i Monk har en lidenskap og et personlig engasjement som gjenspeiles i deres arbeid. De med øye for design og utforming er våre grafikere. Det er disse dyktige menneskene som står bak alt det visuelle du ser på hjemmesider, sosiale medier eller trykte medier (kult hvis det hadde vært noe grafisk moro her). De du lytter til er våre rådgivere, og de er der for at du skal få det beste for din bedrift. Hver og en av oss har hver sine kvaliteter, derimot har vi en tro på at disse kvalitetene utspiller seg best sammen. Et godt samarbeid skaper de beste resultatene. Gjennom et prosjekt er vi avhengig av et godt samarbeidet for å utføre det på best mulig måte. Resultatene våre gjenspeiler en gjeng med dyktige medarbeidere som sammen har laget noe helt unikt til kunden.

 
 

Mediemonker

Et godt samarbeid skaper de beste resultatene.
— Monk

Dagens samfunn er omringet av en stadig voksende digital verden. For en bedrift er det vesentlig å henge med på veksten, men vi vet hvor vanskelig det kan være. Stadig kommer det nye og moderne digitale løsninger som forbrukeren benytter seg av. Disse er bedriftene avhengig av å følge for og selv vokse. Vår kunnskap ligger i design, branding, kommunikasjon, rådgivning og strategi. Det er denne kunnskapen vi har brukt for å utvikle oss det siste året. Vi er lidenskapelige og bruker det for å skape digitale opplevelser, produkter og innhold.  Vi er lekne, og dette utspiller seg gjennom vår kreativitet. Vi er profesjonelle i alt vi gjør, ingenting er gjort halvveis. Dette er våre lederstjerner. Dette er det vi er best på. Dette har vi selv brukt, dette vet vi hvordan gjøres og dette ønsker vi å benytte for å være med å påvirke den digitale fremtiden.

Fremtiden

Året som har gått har vært utrolig spennende. Monk har vokst og skapt relasjoner blant kunder og samarbeidspartnere. Det er viktig for oss å vedlikeholde de relasjoner, men også være i vekst. Fra august starter vi opp nye lokaler i Oslo, og vi er klare for å vise Østlandet hva vi kan. Følg reisen vår videre her, og på sosiale medier. 

Snakkes snart,
hilsen fra alle oss i Monk.

 
Daniel Stalder